Blog despre cariera

Un CV pentru o cariera de succes

Un CV pentru o cariera de succes

CV-ul tau trece testul celor sase secunde de scanare?

Un CV bine facut este esential pentru obtinerea jobului dorit.

Sase secunde este media de timp pe care recrutorii o acorda unui CV. Si din pacate exista o multime de profesionisti care nu ajung la interviul de angajare pentru ca nu acorda suficienta atentie si importanta propriului CV.

De astazi utilizatorii platformei online de recrutare CarieraNoua pot beneficia de serviciile unor specialisti care inteleg modul in care recrutorii analizeaza CV-urile si realizeaza o lista scurta de candidati pentru interviul de angajare.

Suntem incantati sa anuntam colaborarea intre CarieraNoua si CVNow.

CVNow include peste 300 profesionisti specializati in diferite industrii si este una dintre cele mai mari organizatii la nivel mondial care se ocupa de imbunatatirea CV-urile.

Prin intermediul CarieraNoua persoanele interesate pot trimite CV-ul (in engleza) in atentia specialistilor CVNow pentru analiza si feedback.

Analiza CV-urilor este gratuita.

Expertii CVNow analizeaza cu atentia realizarile si abilitatile profesionale ale candidatilor si transforma CV-urile candidatilor in instrumente de cautare eficienta a unui job.

Candidatii pot achizitiona serviciului premium in cazul in care decid sa-si rescrie CV-ul.

Important: Analiza CV-urilor si/sau serviciile premium sunt doar pentru CV-urile in engleza. Dupa achizitionarea serviciului premium CVNow garanteaza un numar dublu de interviuri de angajare ( in caz contrar rescrierea CV-ului este gratuita)

 

Pentru angajatori: din Aprilie 2017 angajatorii inregistrati pe CarieraNoua.ro beneficiaza de un anunt gratuit pe luna

 

Angajatorii inregistrati pe CarieraNoua.ro pot adauga un anunt de angajare gratuit in fiecare luna calendaristica

Serviciul gratuit este pentru organizatiile care nu angajeaza foarte des sau pentru firmele care doresc sa-si promoveze oferta de angajare pe CarieraNoua atunci cand o oferta angajare publicata pe site-ul propriu sau pe alte portalurile nu atrage candidatii potriviti.

Dupa inregistrare angajatorii pot selecta produsul ” 1 anunt gratuit pe luna si pot publica gratuit un anunt de angajare in fiecare luna calendaristica.

In plus angajatorii inregistrati pe CarieraNoua isi pot creea o pagina de prezentare a companiei cu link dofollow catre compania respectiva.

 

Despre CarieraNoua.ro

Platforma de recrutare CarieraNoua.ro conecteaza angajatorii cu persoanele interesate de o noua cariera in Romania sau strainatate. CarieraNoua.ro include portalul de joburi, aplicatia Facebook de recrutare, aplicatia de CV parsing, versiunea optimizata pentru mobile si aplicatia de joburi pentru iPhone si Android.

www.carieranoua.ro

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *