Blog despre cariera

Lansarea aplicatiei de recrutare pe Facebook

Lansarea aplicatiei de recrutare pe Facebook

CarieraNoua.ro anunta un nou capitol in evolutia pietei de recrutare online prin lansarea in premiera in Romania a aplicatiei de recrutare pe Facebook

 

In Romania peste 5 milioane de utilizatori pot cauta si selecta un anunt de job direct de pe reteaua lor de socializare preferata, Facebook.

La nivel global, in fiecare luna peste 1 miliard de utilizatori  se logheaza pe Facebook, canalul preferat de comunicare si socializare pentru o intreaga generatie – utilizarea Facebook pentru cautarea de joburi este naturala.

Aplicatia Facebook de recrutare conecteaza automat portalul de joburi CarieraNoua.ro cu Faceboook si publica toate joburile existente pe portal pe pagina de Facebook CarieraNoua.

In momentul in care un angajator publica un anunt de job pe CarieraNoua.ro, pagina de Facebook se actualizeaza automat. Candidatii pot cauta  si selecta joburi pe Facebook. In momentul in care doresc sa aplice la un job, vor fi redirectionati catre pagina portalului cu descrierea jobului respectiv.

Aplicatia de recrutare pe Facebook permite utilizatorilor sa caute joburi dupa cuvinte cheie, regiune si locatie.

Solutia de recrutare CarieraNoua.ro incluzand portalul web, versiunea optimizata pentru mobile, aplicatia de iPhone si acum aplicatia de recrutare pe Facebook, elimina barierele de comunicare intre angajatori si candidati. In final prin deschiderea si optimizarea canalelor de comunicare ne dorim ca angajatorii sa gaseasca personalul potrivit si candidatii sa-si poate alege cariera dorita.

Aplicatia de recrutare Facebook CarieraNoua este de astazi vizibila online.

Despre CarieraNoua.ro

Platforma de recrutare CarieraNoua.ro conecteaza angajatorii cu persoanele interesate de o noua cariera in Romania sau strainatate. CarieraNoua.ro include portalul de joburi, aplicatia Facebook de recrutare, versiunea optimizata pentru mobile si aplicatia de joburi pentru iPhone si Android.

www.carieranoua.ro

 

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Opinie: Dispariţia portalurilor de joburi. Anunţată încă o dată. Infirmată de evoluţiile curente. | Olteniţa Info - […] de dispariţie. “Cel mai probabil”, consideră aceştia, “portalurile vor fi înlocuite de reţele sociale sau aplicaţii mobile şi progresul tehnologic va…
  2. Dispariţia portalurilor de joburi. Anunţată, încă o dată, și infirmată de evoluţiile curente | Actualitatea de Călăraşi - […] de dispariţie. “Cel mai probabil”, consideră aceştia, “portalurile vor fi înlocuite de reţele sociale sau aplicaţii mobile şi progresul tehnologic va…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *