Blog despre cariera

Platforma de recrutare

Candidatii doresc sa fie gasiti, angajatorii au nevoie sa angajeze pe cineva. Un candidat poate  alege daca detaliile/profilul de candidat pot fi accesate de angajator. CarieraNoua.ro isi doreste sa maximizeze sansele candidatilor care isi doresc sa fie gasiti si faciliteaza accesul angajatorilor la baza de date candidati.

CarieraNoua.ro nu se adreseaza doar unei nise de piata

CarieraNoua.ro si-a propus sa isi asume un rol de facilitator intre candidati si angajatori indiferent de specializare, tara sau continent. Un candidat poate oricand sa-si schimbe cariera fara sa fie nevoit sa schimbe si portalul.

Angajatorii pot alege candidati din Romania sau strainatate

Prin intermediul CarieraNoua.ro un angajator poate posta un anunt de angajare si selecta candidati din peste 50 de tari. CarieraNoua.ro ofera acest serviciu pentru companii in cautare de specialisti din strainatate.

Candidatii pot receptiona si aplica la joburi de pe mobil de oriunde

Platforma poate fi accesata de pe orice telefon mobil care are conexiune la internet. Oportunitatile de cariera nu vor fi astfel pierdute  daca un candidat este in concediu de exemplu, departe de calculator.

 

Proces simplificat de inregistrarea

Inregistrarea pe site-ul CarieraNoua.ro este simpla si portalul este in general usor de utilizat. Echipa CarieraNoua.ro monitorizeaza in permanenta eficienta si simplitatea in utlizarea portalului.

CarieraNoua.ro ofera informatii utile pentru candidati pe blog si platformele de social media

CarieraNoua si-a propus sa ofere continut  original si mai ales util pentru candidati si sa mentina o prezenta rezonabila pe platformele de social media.

Toate serviciile oferite candidatilor sunt gratuite

Serviciile cu plata pentru candidati sunt bariere intre angajatori si candidati pe care CarieraNoua.ro si-a propus sa le elimine.

 

Va invitam sa vizitati CarieraNoua si va dorim succes in cariera dvs.