Blog despre cariera

Noua generatie de aplicatii mobile pentru cautare de joburi

Noua generatie de aplicatii mobile pentru cautare de joburi

 

Bucuresti, 26/08/2013 – CarieraNoua.ro lanseaza noua generatie de aplicatii pentru cautare de joburi de pe dispozitive mobile cu sisteme de operare Android si Apple.

La nivel global aproape 40% din utilizatori, potentiali candidati valorosi, folosesc tablete si telefoane inteligente pentru accesul la Internet. In plus, peste 25% din timpul pe net este alocat retelelor sociale in principal Facebook.

Mihai Cotarta, co-fondatorul CarieraNoua.ro crede ca modelul “traditional” de promovare a ofertelor de angajare prin portaluri de job reuseste doar partial sa atraga candidati potriviti.

Statistic aproape 50% din candidatii talentati nu sunt activi in cautarea unui loc de munca insa ar putea fi interesati de ofertele angajatorilor. O strategie eficienta de recrutare trebuie sa includa cautarea candidatilor pe retele sociale si prin intermediul dispozitivelor mobile”

Prin lansarea noii generatii de aplicatii mobile CarieraNoua.ro face inca un pas catre realizarea unei platforme deschise care integreaza aplicatii de recrutare pentru mobile sau retele sociale si usor accesibila profesionistilor interesati de o cariera in Romania sau strainatate.

Aplicatia de job pentru mobile prezinta un design modern si caracteristici esentiale pentru o platforma de recrutare. Candidatii se pot inregistra pe un portal de job prin intermediul aplicatiei Apple sau Android, pot aplica la joburile interesante direct de pe telefonul mobil sau pot recomanda o oferta de job prietenilor.

Pentru candidati, aplicatiile pentru mobil sunt o resursa utila si eficienta in constructia unei cariere profesionale. Un candidat poate cauta, selecta si aplica la un job in Romania sau strainatate de oriunde si oricand.

Angajatorii beneficiaza de o vizibilitate marita la postarea unui job, practic utilizeaza Internetul, tehnologia mobila si retelele sociale in cautarea candidatilor potriviti.
Aplicatia de job CarieraNoua pentru iPhone sau Android este accesibila gratuit pe iTunes respectiv Google Play Store.

Despre CarieraNoua.ro

Solutia de recrutare CarieraNoua.ro include portalul de joburi, aplicatia Facebook de recrutare, versiunea optimizata pentru mobile si aplicatia de joburi pentru iPhone si Android. www.carieranoua.ro

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Învăţarea, continuă pe tot parcursul vieţii | Olteniţa Info - […] de recrutare, versiunea optimizată pentru mobil şi aplicaţia de joburi pentru iPhone şi Android. În plus, pe blogul portalului, cei…
  2. Învăţarea continuă, pe tot parcursul vieţii | Actualitatea de Calarasi - […] de recrutare, versiunea optimizată pentru mobil şi aplicaţia de joburi pentru iPhone şi Android. În plus, pe blogul portalului, cei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *