Blog despre cariera

Ce inseamna refuzul primit in urma interviul de angajare?

Ce inseamna refuzul primit in urma interviul de angajare?

 

Cum pot candidatii care au primit refuzuri consecutive la interviuri de angajare sa depaseasca o potentiala indoiala asupra capacitatii lor?

Care este semnificatia refuzului primit la interviu?

Cum este selectionat un candidat?

 

 

Dna Mihaela Gheorghe, director Resurse Umane a discutat cu Corina Blezu, co-fondator CarieraNoua.ro si a raspuns acestor intrebari in cadrul unui interviu video.

[vsw id=”8AWCN6L8Wv8″ source=”youtube” width=”525″ height=”344″ autoplay=”no”]

Mihaela Gheorghe, Director Resurse Umane

Vreau sa impartasesc tuturor celor care se uita acum la mine, ca am avut o perioada grea in care eu nu credeam ca pot sa ma angajez.

Trecusem prin mai multe interviuri de angajare. Nu stiu cum, nu eram buna de nimic la final, pentru ca nu am castigat acele procese de selectie.

Nu mai tin minte exact feedback-ul care mi s-a dat de partea cealalta a baricadrei, dar e clar, eu nu mai aveam incredere in mine.

Nu exista nimeni, care sa va spuna cum sunteti cu adevarat.

Omul acela de la resurse umane are si el un tipar, care este schitat in linile generale. Corespundeti sau nu corespundeti tiparului, asta nu afecteaza valoarea voastra ca oameni.

Faptul ca nu reusim la interviuri, nu inseamna ca nu suntem buni.

Noi nu avem o performanta care este la cea mai inalta cota in absolut. Performanta noastra este influentata de mediul in care lucram, de companie, de sef sau de colegi.

Poate ca interviviatorul evalueaza corect. S-ar putea ca noi in contextul acela sa nu fim performanti. Dar sa nu tragem concluzia ca daca nu am reusit la un interviu, valoarea noastra este zero. Nu suntem potriviti pentru acel loc.

Insa valoarea ramane in continuare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *