Blog despre cariera

Instrumente online gratuite care iti pot transforma ziua de lucru

Instrumente online gratuite care iti pot transforma ziua de lucru

 

Exista instrumente online gratuite care te pot ajuta sa finalizezi cu succes proiectele in care esti implicat si in acelasi timp sa devii mai eficient in activitatea de zi cu zi. Mai jos sunt cateva exemple de tool-uri care iti pot aduce un plus de valoare in activitatea profesionala

 

 

  1. RescueTime.com – Chiar stii cat si unde iti petreci timpul pe internet?

rescuetime

Software-ul ruleaza in background si este capabil sa iti spuna exact site-urile pe care le-ai vizitat si pentru cat timp. Astfel vei sti care sunt activitatile neproductive , iti poti schimba obiceiurile si poti deveni mai efficient.

 

  1. Printwhatyoulike.com -Ti s-a intamplat sa vrei sa tiparesti un articol de 2 pagini de pe web si sa vezi articolul tiparit pe 15 pagini cu doar cateva linii de text pe o pagina?

printwhatyoulike

Cu acest instrument poti edita o pagina web si poti alege sa tiparesti doar ce te intereseaza. Poti evita de exemplu imagini, reclame, spatii inutile – este gratuit si simplu de utilizat.

 

  1. PDFescape.com – Poti edita orice PDF direct din browser. Iti trebuie doar o conexiune la Internet.

pdfescape

 

Cu varianta gratuita a produsului poti edita documente PDF, poti creea sau completa formulare in PDF sau poti tiparii sau salva modificarile fara watermarks.

 

  1. Udemy.com – Cursuri prin site-uri specializate de invatare online

udemy

Imagineaza-ti ca poti avea acces 24/7 la un numar de peste 65,000 de cursuri online si la un numar aproape nelimitat de specialisti in domeniu. Pe Udemy poti gasi cursuri gratuite in subiecte diverse (de exemplu programare sau dezvoltare personala).

 

  1. CarieraNoua.ro –Fii gasit de angajatorii la care doresti sa lucrezi

recrutare online Romania

 

Completeaza un profil de candidat, include realizarile tale si fa profilul tau accesibil celor care vor sa stie mai multe despre tine. Fii gasit de angajatori si alege dintre ofertele de angajare.

 

 

Despre CarieraNoua.ro

Platforma de recrutare CarieraNoua faciliteaza si simplifica comunicarea intre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si angajatori. Sprijinim candidatii sa-si gaseasca jobul dorit.

Prin intermediul site-ului web si a blogului speram sa intram in contact cu cat mai multi angajatori si sa facilitam publicarea de noi anunturi de angajare in Romania si strainatate

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *