Blog despre cariera

CarieraNoua.ro anunta lansarea comerciala a platformei de recrutare

CarieraNoua.ro anunta lansarea comerciala a platformei de recrutare

CarieraNoua.ro pune la dispozitia angajatorilor din Romania ultima generatie de aplicatii pentru recrutare pe web si dispozitive mobile la preturi incepand de la 9.90 euro.

Cu produsul de 18 euro Abonament Lunar angajatorii pot publica si promova pe o perioada de 30 de zile un numar NELIMITAT de anunturi de angajare.

Recrutarea prin portalurilor de job, un model de success in ultimii 10 ani, reuseste astazi doar partial sa atraga aplicanti talentati.  Majoritatea profesionistilor nu se considera  candidati  si in consecinta sunt pasivi in cautarea de job.  A devenit necesar pentru angajatori sa-si promoveze activ ofertele prin intermediul tehnologiei mobile si retelelor  sociale.

“Din punct de vedere tehnic am redus barierele de comunicare intre angajatori si candidati prin aplicatii de recrutare pentru tehnologia mobila sau retele sociale, declara Mihail Cotarta, cofondator Quero Media Pty Ltd.

Oferim angajatorilor din Romania una din cele mai inovatoare si proactive solutii de recrutare care include alaturi de portalul web, versiunea optimizata pentru tehnologia mobila, aplicatia Facebook de recrutare sau aplicatia de job pentru sistemele de operare Android si Apple.

Prin modelul de preturi anuntat astazi CarieraNoua reduce semnificativ costurile asociate recrutarii de personal si se adreseaza inclusiv angajatorilor mici si mijlocii din Romania. Doar prin simpla inregistrare pe portal un angajator are acces gratuit la baza de date candidati sau isi poate seta alerte CV-uri”, continua Mihai Cotarta

Platforma de recrutare CarieraNoua.ro a fost lansata in versiunea de test la inceputul lunii iunie 2013. Astazi pe CarieraNoua.ro:

  • sunt peste 6000 de joburi active in Romania si strainatate
  • sunt inregistrati  peste 3000 de angajatori din peste 50 de tari
  • peste 200 de angajatori din strainatate ofera servicii de relocare pentru candidatii potriviti

 

Despre CarieraNoua.ro

Platforma de recrutare CarieraNoua.ro conecteaza angajatorii cu persoanele interesate de o noua cariera in Romania sau strainatate. CarieraNoua.ro include portalul de joburi, aplicatia Facebook de recrutare, versiunea optimizata pentru mobile si aplicatia de joburi pentru iPhone si Android.

www.carieranoua.ro

 

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Opinie: Dispariţia portalurilor de joburi. Anunţată încă o dată. Infirmată de evoluţiile curente. | Olteniţa Info - […] CarieraNoua.ro este un portal de joburi de nouă generaţie şi care conectează angajatorii cu persoanele interesate de o carieră în…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *