Blog despre cariera

Esti in cautarea unui loc de munca?

Esti in cautarea unui loc de munca?

Jooble, un “google” al ofertelor de angajare

Initial, proiectul Jooble avea ca scop satisfacerea necesitatilor de recrutare ale fondatorului – un motor de cautare si agregare a ofertelor de munca din mediul online. Ideea a prins bine, deschizind perspective favorabile pentru a fi transformata intr-un start-up.

Astfel, in octombrie 2006, este lansat oficial Jooble ca un serviciu local de cautare a ofertelor de munca. In scurt timp acesta a demonstrat o crestere semnificativa pe plan local si a dat dovada de potential pentru a deveni un proiect global. Jooble a cunoscut o crestere remarcabila in 2010 cand s-a luat decizia de a extinde activitatea in Europa de Est si mai apoi in cea de Vest.

Ambitiile si eforturile s-au justificat, compania s-a bucurat de succes si a continuat extinderea si pe alte continente, cum ar fi America Nord si de Sud, Asia, Australia si mai nou Africa.

Din momentul fondarii pana in prezent Jooble si-a extins activitatea in 64 de tari de pe tot globul (vezi http://jooble.org/

Ce este Jooble acum si ce inseamna pentru tine?

Astazi (ca intodeauna) un element component principal al fericirii omenesti este un loc de munca bun. Indiferent de background, studii si experienta, uneori poate fi dificil sa-ti gasesti jobul potrivit.

Unde si cum sa cauti jobul potrivit?

Vrei mai repede si calitativ? Vrei sa fii sigur ca ai acces la toate ofertele pe piata? Vrei sa fii specific si ai nevoie de o cautare avansata?

Deca raspunsul tau e “Da” atunci ai nevoie de Jooble – un „google” al ofertelor de munca.

Jooble it! Jooble devine indispensabil dupa ce il incerci.

Intr-o era a digitalizarii si globalizarii oamenii apeleaza tot mai des la serviciile de cautare on-line si cerintele devin tot mai sofisticate. Jooble mentine pasul si in plus incearca sa fie un deschizator de drumuri in domeniu.

Activand in 64 de tari, Jooble are posibilitatea de a experimenta, de a prelua formulele colaborarilor de succes, de a primi feedback de la companii ce au diverse principii de colaborare, de a intelege toata varietatea cerintelor si in final prin ajustari continue, sa devina si mai folositor companiilor partenere.

E un proces continuu de evolutie prin care Jooble si-a propus nu doar sa devina un lider mondial pe piata de recrutare ci sa ajunga indispensabil candidatilor in cautarea unui loc de munca.

In Romania, Jooble se afla in top 7 companii de recrutare avand ambitii de a ajunge pe primul loc. Pentru realizarea acestui obiectiv compania Jooble investeste mult atat in tehnologii, cat si in personal.

Si in momentul in care primesti zilnic sute de mesaje cu multumiri de la parteneri si clienti iti dai seama ca esti tot mai aproape de atingerea rezultatului dorit.

 

Ina Suveica

www.jooble.org

Jooble este partener carieranoua.ro in Romania si strainatate

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *