Blog despre cariera

Platforma “next-generation” de recrutare online

Platforma “next-generation” de recrutare online

In ultimele luni ne-am asumat o provocare majora si anume rescrierea software-ului din spatele platformei de recrutare cu scopul de a depasi constrangerile care limitează in prezent eficienta unei platforme online de recrutare.

CarieraNoua “Next-Gen” este o solutie avansata de recrutare online, simplu de utilizat si la un alt nivel de performanta si inovatie.

Noua platforma CarieraNoua a aparut datorita abilitatii designerilor nostri UX si UI de a defini o arhitectura a platformei capabila sa integreze atat feedback-ul primit de la utilizatori cat si directiile viitoare de dezvoltare.

Am analizat cu atentie modul in care utilizatorii interactioneaza cu diferite elemente ale site-ului CarieraNoua si in acelasi timp am luat in considerare feedback-ul si asteptarile utilizatorilor CarieraNoua.

Merita sa mentionam cateva din sugestiile primite care ne-au inspirat sa imbunatatim platforma CarieraNoua:  

“ Aleg (sa lucrez cu) portalurile de recrutare care inteleg compartamentul utilizatorilor si asteptarile angajatorilor”.

“Ca si client client prefer solutiile care imbina inovatia cu calitatea. Solutii care raspund asteptarilor (de acum) si anticipeaza tendintele viitoare”

Lansarea noii platforme ne va permite sa implementam o serie de tehnologii unice pe piata de recrutare online care vor aduce plusvaloare utilizatorilor.

Noua versiune include deja elemente care aduc un plus de productivitate.

Astfel:

  • Am imbunatatit semnificativ viteza, performantele si stabilitatea platformei
  • Noua versiune ofera o experienta de navigare imbunatatita, mai ales in sectiunile dedicate angajatorilor si candidatilor.
  • Am crescut vizibilitatea anunturilor de angajare prin optimizarea URL-urile, titlurile, si descrierile principalelor sectiuni ale portalului
  • Am integrat Google Maps API pentru o mai buna localizare a ofertelor de angajare
  • Si mai ales: CarieraNoua este acum o platforma extrem de performanta si flexibila ce permite integrarea cu noi tehnologii sau module aflate in acest moment in faza de dezvoltare sau testare

 

Le multumim si pe aceasta cale tuturor celor care prin sugestiile trimise ne-au ajutat sa construim una din cele mai performante si simplu de utilizat platforme de recrutare online.

Va invitam sa incercati noua versiune a portalului de joburi si sa ne trimiteti feedback-ul dvs pe adresa office (at) carieranoua.ro

 

CarieraNoua

www.carieranoua.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *