Blog despre cariera

Jobboard Finder, o enciclopedie a portalurilor de joburi

Jobboard Finder, o enciclopedie a portalurilor de joburi

Jobboard Finder este o sursa completa de informatii despre portaluri de recrutare din intreaga lume si se adreseaza angajatorilor, agentiilor de recrutare sau candidatilor aflati in cautarea celei mai potrivite platforme online de recrutare locale sau internationale.

Prin intermediul Jobboard Finder partile interesate pot cauta si alege un portal de joburi dupa nume, cuvinte cheie sau criterii de cautare specifice (de exemplu tara de destinatie sau segmentul de interes)

Portalurile de recrutare indexate in JobBoard Finder prezinta informatii utile despre trafic si vizitatori, oferte de angajare, activitati si actiuni de marketing si promovare a ofertelor de angajare si nu numai.

portaluri de joburi Romania

 

De asemenea Jobboard Finder pune la dispozitia celor interesati instrumente de comparatie a portalurile de joburi, informatii certificate despre audienta prin colaborarea cu comScore o sectiune de review sau alerte de email pentru informatii de interes

Jobboard Finder poate fi accesat gratuit de angajatori, agentii de recrutare sau candidati din intreaga lumea. Website-ul este in engleza insa pagina home este accesibila in Chineza, Spaniola, Franceza, Italiana, Olandeza, Germana si Portugheza.

Fondat in 2013 de François De Boutray, Jobboard Finder este un proiect dedicat angajatorilor care au nevoie sa compare si sa aleaga cel mai eficient mediu online de comunicare a ofertelor de angajare si implicit de recrutare personal.

Jobboard Finder a fost lansat oficial in 2014 si la momentul lansarii au fost incluse informatii despre un numar de aproximativ 300 de portaluri de joburi din zona EMEA. Cateva luni mai tarziu, Jobboard Finder s-a extins in tari din America de Nord si America de Sud

Astazi Jobboard Finder include informatii despre 869 de de portaluri de joburi (din peste 3000 de portaluri analizate) si mai mult de 1300 de agentii de recrutare din 162 de tari.

CarieraNoua.ro este membru Jobboard Finder si profilul companie poate fi accesat la adresa: http://www.jobboardfinder.net/en/jobboard/carieranoua/romania

 

Despre CarieraNoua

CarieraNoua.ro conecteaza angajatorii cu persoanele interesate de o noua cariera in Romania sau strainatate, prin intermediul aplicatiilor de recrutare online, inclusiv dispozitive mobile. Carieranoua.ro este accesibil inclusive agentiilor de recrutare internationale care angajeaza personal pentru clientii lor cu sediul in Romania

www.carieranoua.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *