Blog despre cariera

PUNcTE DE VEDERE – Life Management

PUNcTE  DE  VEDERE – Life Management

E vorba sa ma reintalnesc cu colegii din scoala generala dupa 40 de ani. Majoritatea nu ne-am mai vazut de cand aveam 14 ani. Eu am uitat multe nume si chipuri in acest rastimp. Sper sa ne recunoastem.

Sigur, sunt curios cum mai arata, cum s-au schimbat ca oameni, ce au facut / reusit / realizat intre timp. Probabil o sa depanam si amintiri din acea perioada. Sigur ca ne vom aduce aminte si de cei pe care nu am reusit sa-i mai regasim. Si, poate vom relua vechi legaturi.

Pe de alta parte, ce o sa le spun despre mine!?

Ca am urmat facultatea pe care mi-am dorit-o, ok. Ca am traversat mai multe domenii de activitate, bine. Ca imi place ceea ce fac acum, sigur ca da. Starea civila. Atat!?

Dar, poate ca ar trebui sa povestesc si de descoperirile despre mine si despre lume si viata, de lectiile primite si invatamintele acumulate, de oamenii pe care am avut ocazia sa-i intalnesc si cunosc, de ceea ce am reusit si ceea ce n-am realizat (inca…). Poate n-ar trebui sa uit de ceea ce n-am facut la momentul potrivit, de oportunitatile de care m-am bucurat, de momentele frumoase, de cele neplacute, de urcusuri, esecuri, de bucurii, tristeti …

Ce-ar fi mai important de destainuit!?

Cred ca toate sunt importante si se determina unele pe altele.

Activitatea profesionala, cariera fac nemijlocit parte din viata noastra si trebuie sa fim permanent ”la zi”. Dar, si dezvoltarea noastra ca fiinte umane (dezvoltare personala) isi pune amprenta asupra modului nostru de a face lucrurile. De aceea, cred ca formularea ”Life – Work Balance” nu e cea mai potrivita. Eu prefer ”A Balanced Life”! Si, ca sa progresam pe toate planurile, ideal este sa ne pastram deschiderea si sa invatam continuu.

14 ani e o varsta a emanciparii, a departarii de copilaria fara nici o grija serioasa. Incep teste/examene, trebuie facute alegeri, luate decizii … si alte alea…

Pe atunci ma gandeam ca etapa invatarii se va termina candva… Cat de tare ma inselam!

Dupa 40 de ani, TU ce ai vrea sa le spui colegilor de scoala generala!?

Ce faci pentru asta?

 

 PS – Sigur, si tacerea e un raspuns!

 

 Dan – Dragoș Joldes

Trainer si coach

 

 

 

 

Trainer & Coach

0752 872 556

[email protected]

 

 

Despre CarieraNoua.ro

Platforma de recrutare CarieraNoua.ro conecteaza angajatorii cu persoanele interesate de o noua cariera in Romania sau strainatate. CarieraNoua.ro include portalul de joburi, aplicatia Facebook de recrutare, versiunea optimizata pentru mobile si aplicatia de joburi pentru iPhone si Android.

www.carieranoua.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *