Blog despre cariera

Cum sa-ti cauti eficient un job?

Cum sa-ti cauti eficient un job?

Cautarea unui loc de munca este un job in sine, cere timp, un CV bun si o pregatire adecvata pentru interviurile de angajare.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca isi pot imbunatatii semnificativ rezultatele prin utilizarea aplicatiilor oferite de platforma CarieraNoua.ro.

Va recomandam:

  • Utilizarea Alertelor de Joburi – in acest fel angajatorii va pot transmite in timp real ofertele lor de angajare Prin crearea de “Alerte Job” candidatii sunt anuntati automat de aparitia locurilor de munca dorite in Romania sau strainatate. Candidatii isi poate crea cont gratuit  pe CarieraNoua.ro si isi pot configura  “Alerte de Joburi” in conformitate cu ceea ce isi doresc. Anunturile de job conform “Alertei” create vor fi trimise direct pe adresa de email a candidatilor. Pe portalul CarieraNoua.ro candidatii pot crea Alerte multiple si pot controla frecventa alertelor de job.
  • Adaugarea CV-ului in baza de date – CV-ul va poate promova si poate prezenta calitatile dvs. angajatorilor in cautare de personal
    Prin adaugarea CV-ului in baza de date candidatii pot fi gasiti in orice moment de catre angajatori. Un candidat poate ajunge in situatia de a ALEGE dintre ofertele primite.  Angajatorii au access GRATUIT la baza de date candidati si pot decide sa faca o oferta unui candidat cu un CV interesant pentru compania lor.
  • Utilizarea aplicatiei de joburi pentru iPhone, Android sau aplicatia Facebook de recrutare
    CarieraNoua ofera varianta de portal optimizata pentru telefoanele mobile si aplicatia de joburi pentru iPhone, iPad si Android.
    Candidatii pot aplica la joburi de oriunde si oricand.

Despre CarieraNoua.ro

Scopul portalului CarieraNoua.ro este sa faciliteze interactiunea dintre angajator si candidati. Ne dorim sa ajutam candidatii sa -si gaseasca job. Prin intermediul site-ului web si a blogului speram sa intram in contact cu cat mai multi profesionisti din industria de recrutare si sa facilitam publicarea de noi articole cu sugestii si recomandari utile pentru persoanele care cauta job sau isi doresc schimbarea carierei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *