Blog despre cariera

Instrumente de recrutare online

recrutare eficienta

 

Conform celor mai recente studii publicate, mai mult de o treime din utilizatorii de PC-uri interesati de accesul rapid la informatii prefera sa utilizeze tabletele si telefoanele inteligente in detrimentul calculatoarelor.

Dinamica si mobilitatea procesului de accesare a informatiilor a facut ca asteptarile persoanelor in cautare de loc de munca sa se schimbe de 

CarieraNoua.ro ofera solutii de optimizare a procesului de recrutare

  • Pentru candidati si angajatori – m.carieranoua.ro este versiunea optimizata pentru accesul la joburi (sau CV-uri pentru angajatori) de pe dispozitive mobile si este compatibila cu majoritatea browserelor (iPhone Safari, Internet Explorer, Nokia HTC sau Opera Mini). 

Un candidat poate primi notificari si aplica prin intermediul telefonului mobil de oriunde are semnal. In plus un candidat poate personaliza cautarea de job sau salva joburile preferate direct de pe telefonul mobil!

Aplicatia Facebook de recrutare conecteaza automat portalul de joburi CarieraNoua.ro cu Faceboook si publica toate joburile existente pe portal pe pagina de Facebook CarieraNoua. In acest fel un candidat poate aplica la joburi direct de pe Facebook.

Pentru Angajatori – aplicatii de selectie si evaluare candidati, statistici si rapoarte utile

Candidatii asteapta mesaje de confirmare de la angajatori in legatura cu receptia aplicatiei si vor sa afle cat mai repede daca aplicatia lor este acceptata sau nu. CarieraNoua.ro ofera aplicatia de Evaluare Candidati prin care angajatorii pot trimite feedback candidatilor printr-un singur click!

Un mesaj automat este generat catre adresa de email a aplicantului. Astfel, intr-un interval de cateva minute, un candidat poate receptiona pe telefonul mobil un anunt de job, poate aplica la acel anunt si poate primii in timp real feedback cu privire la aplicatia sa!

Informatii despre angajator in format video

In plina ascensiune YouTube(YouTube este al doilea motor de cautare dupa Google), candidatii interesati de un job isi doresc sa poata accesa in format video informatii  despre angajator. CarieraNoua.ro ofera angajatorilor posibilitatea sa adauge un video de prezentare, util pentru introducerea catorva puncte cheie ale companiei sau a rolului respectiv.

Va recomandam sa vizitati www.carieranoua.ro si va dorim succes in cariera dvs.

Platforma de recrutare CarieraNoua

 

Contact: blogadmin [ at] carieranoua.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *